فرمانده مرزباني فراجا از هلاکت شرور سابقه دار عامل حمله به نیروهای نظامی و انتظامی و کشف 625 کیلوگرم انواع مواد مخدر از نوع تریاک و حشیش در مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.
سردار "احمدعلی گودرزی" در تشريح اين خبر گفت: با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتي، مرزبانان استان سیستان و بلوچستان از فعاليت باند بزرگ قاچاق مواد مخدر در مرزهاي شهرستان سراوان مطلع و با اجراي عملياتي برنامه ريزي شده و هدفمند، موفق به کشف مواد مخدر شدند.
وی افزود: بعد از چند شبانه روز کار اطلاعاتي و شناسايي محل تردد احتمالي قاچاقچيان، دلاورمردان هنگ مرزي سراوان با تسلط اطلاعاتی نسبت به کنترل و انسداد مسيرهاي تردد قاچاقچيان اقدام و با انجام عملياتي مسلحانه، هدفمند و سريع، موفق به زمينگير كردن قاچاقچيان و هلاکت یک تن از آنان شدند.
سردار گودرزی ادامه داد: در این عملیات سنگین و در درگيري مسلحانه 625 كيلو گرم مواد مخدر از نوع ترياك و حشيش و تعداد دو قبضه سلاح جنگي به همراه 11 تيغه خشاب و 231 فشنگ مربوطه و يك دستگاه خودرو هايلوكس كشف شد.
این مقام ارشد در فرماندهی مرزبانی انتظامی اظهار کرد: پس از بررسی های پلیسی و احراز هويت فرد به هلاکت رسیده مشخص شد، وی از اشرار معروف منطقه بنام (ص- ش) معروف به "صاحب خان گمشادزهي" بوده که علاوه بر قاچاق مواد مخدر، دارای سوابق متعدد شرارت، ایجاد ناامنی، قتل مردم بی گناه مرزنشین و گروگانگیری مسلحانه می باشد.
فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره با به اقدامات ضد امنیتی این فرد ادامه داد: این شرور یکی از عوامل اصلی شهادت 21 نفر از کارکنان انتظامی و مجروح شدن تعدادی از ماموران در طول سال های گذشته بوده است.
0 دیدگاه