قانون حجاب قابلیت اجرا ندارد و به سرنوشت قانون ماهواره دچار شده است

نماینده مردم قوچان و فاروج از دیدگاه قضات درباره اجرای قانون حجاب و عفاف سخن گفت و اظهار داشت: به عنوان یک قاضی می گویم که اشکالات این قانون به حدی زیاد است که اکثر قضات معتقدند این قانون قابل اجرا نیست.
قانون حجاب قابلیت اجرا ندارد و به سرنوشت قانون ماهواره دچار شده است

علی آذری در مجلس دوازدهم در گفتگو با خبرنگار رکنا در مجلس گفت: با توجه به اینکه حوزه فرهنگ در افکار ما شکل می‌ گیرد، حق نداریم با جزا و کیفر در این حوزه فعالیت کنیم در حالی که در قانون حجاب و عفاف، نه تنها این نگاه وجود دارد بلکه شدت آن را هم بالا برده‌اند.

وی در ادامه تصریح کرد: نمی توان با یک پدیده فرهنگی مثل حجاب همان طوری رفتار کرد که با ناهنجاری هایی مثل کلاهبرداری، ضرب و جرح، توهین، افترا و ... زیرا مردم برخوردهای این چنینی در حوزه فرهنگ را نمی‌ پذیرند ولی در حوزه‌ دوم استقبال می کنند. در واقع باز هم تأکید می کنم که در حوزه فرهنگ نمی توان با جزا و کیفر جلو رفت.

دیگران چه می خوانند:

این عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی یادآور شد: به نظرم قانون حجاب و عفاف با این حجم از مشکلات، سرنوشت قانون ماهواره را پیدا کرده و منزوی و مطرود می شود. حتی اگر اصرار به اجرا بشود در یک قسمت کشور اجرا می‌ شود و در یک قسمت دیگر اجرا نمی‌ شود. این قانون چنان نواقص جدی دارد که در مقام یک حقوقدان و فردی که در دستگاه قضا کار کرده، ادعا می کنم که قابلیت اجرا ندارد و نباید بر یک اشتباه پافشاری کرد.

 

قانون حجاب قابلیت اجرا ندارد و به سرنوشت قانون ماهواره دچار شده است

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟