پیکر آیت‌الله صانعی در قم به خاک سپرده شد+ عکس

پیکر مرحوم آیت‌الله حسن صانعی عضو فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز شنبه در وادی‌السلام و کنار مزار پدرش به خاک سپرده شد.
پیکر آیت‌الله صانعی در قم به خاک سپرده شد+ عکس

پیکر مرحوم آیت‌الله شیخ حسن صانعی(ره)، یار دیرین امام و عضو فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز پس از تشییع در حسینیه جماران تهران به قم و مسجد امام حسن عسکری‌(ع) انتقال پیدا کرد.

پیکر ایشان پس از قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید و ذکر مصیبت اهل بیت عصمت و طهارت(ع) بر دوش‌ مردم، طلاب و فضلای حوزه به سمت بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) تشییع شد و در آرامستان وادی‌السلام و کنار مزار پدرش به خاک سپرده شد.

پیکر آیت‌الله صانعی در قم به خاک سپرده شد

دیگران چه می خوانند:
 

آیت‌الله حسن صانعی روز جمعه 30 تیرماه جاری در 89 سالگی دعوت حق را لبیک گفت؛ وی متولد 1313 در نیک‌آباد اصفهان بود که در سال 1362 متعاقب حکم امام راحل به‌عنوان سرپرست بنیاد 15 خرداد منصوب شد.

آن مرحوم از ابتدای تأسیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از بازنگری قانون اساسی، در این نهاد عضویت داشت.

منبع: ایرنا

پیکر آیت‌الله صانعی در قم به خاک سپرده شد+ عکس

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟