افزایش ۱۲۰ درصدی در رسیدگی به موضوع حقوق عامه

همایش سراسری قوه قضاییه با حضور سران قوا آغاز شد.
افزایش ۱۲۰ درصدی در رسیدگی به موضوع حقوق عامه

باشگاه خبرنگاران نوشت: همایش سراسری قوه قضاییه امروز (دوشنبه، 5 تیر ماه) با حضور سران قوا و مسئولان عالی قضایی در سالن اجلاس سران آغاز شد.
 
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه در این همایش گفت: در مورد مساله صیانت و احیای حقوق عامه دادستان کل کشور و دادستان‌های ما افزایش 120 درصدی در رسیدگی به حقوق عامه داشتند. دادگستری‌های ما علاوه بر پرونده‌های معمول خود بیست و چند هزار پرونده اغتشاشات را هم مورد رسیدگی قرار دادند. در سال گذشته نزدیک به 98 هزار نفر از افرادی که در زندان مانده بودند و دشمن دنبال سوژه سازی برای آن‌ها بود با عفو مقام معظم رهبری بخشیده شدند و سوژه از دشمن گرفته شد.

وی گفت: در سال گذشته تلاش کردیم سند تحول و تعالی را به برنامه تبدیل و برنامه را به عمل تبدیل کنیم. یکی از مسائل پیش بینی شده در این سند تعامل با قوای دیگر بود. جلسات متعدد با سران قوا، کمیسیون‌ها، نمایندگان، فراکسیون‌ها و وزرا داشتیم. در سال‌های بعد از انقلاب چنین تعاملی بین سه قوه وجود نداشت. در سال گذشته به دلیل شرایطی که در پاییز به وجود آمد ورودی پرونده‌های ما بیش از 4 درصد افزایش پیدا کرد، اما رسیدگی‌های ما با سرعت و اتقان بیشتری انجام شد. فشار فوق العاده زیادی روی دوش دستگاه قضایی بود.

دیگران چه می خوانند:

افزایش ۱۲۰ درصدی در رسیدگی به موضوع حقوق عامه

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟