به گزارش پارسینه، در این مطلب، طرز تهیه این کیک خوشمزه را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1 پیمانه
وانیل: کمی
آرد: 2.5 پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری سر صاف
روغن مایع: نصف پیمانه
شیر: نصف پیمانه
دارچین: 1 قاشق چایخوری
هل آسیاب شده: 1 قاشق چایخوری
سیب: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس کارامل
شکر: 1 پیمانه
کره: 2 قاشق غذاخوری
آب: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
شیر پرچرب: 1 پیمانه
طرز تهیه کیک سیب کاراملی
تهیه مایه کیک
تخم مرغها، شکر و وانیل را با همزن برقی با دور تند بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود.
شیر و روغن مایع را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید.
مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر، دارچین و پودر هل را الک کرده و به مواد اضافه کنید.
با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
مایه کیک را در قالب چرب شده یا قالبی که کاغذ روغنی انداختهاید بریزید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزید.
برای اطمینان از پخت، بعد از 30 دقیقه تست خلال دندان را انجام دهید.
تهیه سس کارامل
شکر را داخل تابهای بریزید و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا از کنارهها شروع به آب شدن و کاراملی شدن کند.
وقتی شکر کاراملی شد، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود.
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را در نصف پیمانه آب حل کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
در آخر، شیر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا غلظت سس مانند غلظت سس کارامل در فیلم شود.
تزیین و سرو
سس کارامل را روی کیک پخته شده و سرد شده بریزید.
با گردو تزیین کنید و در آخر روی کیک پودر قند بپاشید.
نکات مهم
برای تهیه سس کارامل، دقت کنید که شکر نسوزد.
غلظت سس کارامل باید مانند عسل باشد.
میتوانید از سیبهای مختلف برای تهیه این کیک استفاده کنید.
برای تزیین کیک، میتوانید از خامه فرم گرفته، میوههای تازه یا شکلات استفاده کنید.
نوش جان!
0 دیدگاه