استقبال آمریکا از اقدام اف‌ای‌تی‌اف علیه ایران

وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا از تایید مجدد اقدامات متقابل گروه ویژه اقدام مالی (اف‌ای‌تی‌اف) علیه جمهوری اسلامی ایران استقبال می کند.
استقبال آمریکا از اقدام اف‌ای‌تی‌اف علیه ایران

به گزارش پارسینه به نقل از خبرآنلاین، وزارت خزانه داری دولت دوم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی با انتشار بیانیه ای افزود: گروه ویژه اقدام مالی «اف‌ای‌تی‌اف»، نهاد تنظیم استاندارد جهانی برای مبارزه با پولشویی، مقابله با تامین مالی تروریسم، و تکثیر سلاح‌های کشتار جمعی، نشستی عمومی را در پاریس برگزار کرد که نمایندگان وزارت خزانه‌داری ایالات متحده در آن شرکت داشتند.

مشکل ما با چین همان مشکلی است که با بقیه داریم/چرا در همکاری با چین نتوانستیم مثل برزیل شویم؟همه گرفتاری‌ اقتصادی کشور در سیاسی شدن FATF گره خورده است

دیگران چه می خوانند:

دیپلماسی اقتصادی؛ شعار یا واقعیت؟/ بلایی که تحریم بر سر اقتصاد ایران آورد/ مساله «تحریم‌پذیری ایران» است

تخت‌روانچی: درباره ترامپ ایده و برنامه داریم/ روسیه و اروپا درباره شکل مذاکرات هسته‌ای هم‌نظر نیستند

روسیه با ترامپ به توافق برسند بسیاری از مسائل درباره ایران فرق خواهد کرد/این توافق به دلیل FATF قرار نیست وضعیت ما را تغییر اساسی دهد

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا در این بیانیه گفت: ایالات متحده از تایید مجدد اقدامات متقابل اف‌ای‌تی‌اف علیه جمهوری اسلامی ایران به دلیل خطر تامین مالی تروریسم از سوی این کشور و ادامه کار برای تقویت سیستم مالی بین‌المللی در برابر تمامی منابع مالی غیرقانونی استقبال می‌کند.

وزارت خزانه داری آمریکا در این بیانیه اعلام کرد که در این اجلاس عمومی که دومین نشست گروه ویژه اقدام مالی به ریاست مکزیک بود، شرکت کنندگان  درباره اقدامات در حال انجام در مورد خطرات گسترش حمایت مالی از تروریسم و اقدامات تروریستی، شمول مالی و استانداردهای پرداخت‌های داخلی و فرامرزی از جمله موافقت با انتشار پیش‌نویس به روز رسانی‌ها برای مشاوره عمومی، به بحث پرداختند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا افزود که  گروه ویژه اقدام مالی موافقت کرد بصورت عمومی در مورد اقدامی که به بررسی طرح‌های پیچیده تامین مالی اشاعه و فرار از تحریم‌ها می‌پردازد، مشورت شود.

وزارت خزانه داری دولت ترامپ اضافه کرد «مشتاقانه» در انتظار تعامل با بخش خصوصی برای مشاوره عمومی در مورد این موضوعات است.

وزارت خزانه داری آمریکا ادامه داد که گروه ویژه اقدام مالی (اف ای تی اف)  تغییراتی را در توصیه‌های خود تایید کرد که بر اهمیت رویکرد مبتنی بر ریسک برای ارزیابی و کاهش خطرات پولشویی و تامین مالی تروریسم، از جمله اطمینان از تناسب اقدامات پیشگیرانه یا کاهشی با خطرات شناسایی شده، تاکید داشت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین گفت که این گروه ویژه اقدامات خود را برای کمک به مبارزه با استثمار جنسی از کودکان در فضای مجازی، جنایت شنیعی که برخی از آسیب‌پذیرترین قشر جامعه را هدف قرار می‌دهد، نهایی کرد.

به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در گزارشی که به زودی منتشر خواهد شد، مشارکت‌ نزدیک به 30 کشور جهان درباره انواع مختلف مرتبط با اخاذی مالی و سوءاستفاده مستقیم از کودکان مورد بررسی قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا، پیش از این، مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در همایش جمهوری خواهان در واشنگتن دی سی، ادعاهای واشنگتن علیه برنامه هسته ای ایران را تکرار کرد تا سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران را توجیه کند.

مایک (مایکل) والتز مشاور امنیت ملی امریکا روز جمعه به وقت محلی در همایش جمهوریخواهان (CPAC) در واشنگتن دی سی مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.

مارکو روبیو وزیر خارجه دولت دوم دونالد ترامپ در مصاحبه ای با کاترین هریج، روزنامه‌نگار آمریکایی-کانادایی که توسط وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شد، گفت که دولت ترامپ به دنبال بازگشت به فشار حداکثری بر حکومت ایران است.

وزیر خارجه دولت ترامپ افزود که در مورد اقداماتی که آمریکا می تواند برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته ای اتخاذ کند، وارد جزئیات نمی شوم.

او ادعا کرد: «ایران نباید هرگز اجازه پیدا کند که سلاح هسته‌ای در اختیار داشته باشد و جهانی را گروگان را بگیرد و امکان حمله به اسرائیل را داشته باشد.»

او  در پاسخ به سوالی درباره دستورالعملی که ترامپ برای مقابله با ایران در صورت سوء قصد به خودش یا مقام‌های ارشد آمریکایی دیگر داده است، گفت: «درباره گزینه‌ها و تاکتیک‌های ایالات متحده صحبتی نمی‌کنم. همین کافی است که بگویم که اگر آمریکا بخواهد می‌تواند پایان رژیم ایران را رقم بزند، اما رئیس‌جمهوری صلح‌طلب است،او ترجیح می دهد از آن اجتناب کند و چنان شرایطی ایجاد نشود. در دوران دونالد ترامپ، ایران هسته‌ای نخواهد بود.»

ترامپ که در دور دوم ریاست جمهوری خود بارها برای رسیدن به توافق با ایران ابراز امیدواری کرده، 4 فوریه 2025 برابر با 16 بهمن ماه 1403 با امضای یادداشتی برای تداوم سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که آماده گفتگو با رئیس جمهوری ایران است. او  با بیان این ادعا که برای امضای این یادداشت «دچار تردید» بوده است، مدعی شد: «این برای ایران خیلی سخت است. امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم.» باید دید آیا می‌توانیم به توافقی با ایران برسیم؟

رئیس جمهوری آمریکا 17 بهمن ماه نیز در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» مدعی شد: «من می‌خواهم ایران کشوری بزرگ و موفق باشد، اما کشوری که نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد. گزارش‌هایی که ادعا می‌کنند ایالات متحده با همکاری اسرائیل قصد دارد ایران را به خاک و خون بکشد، به شدت اغراق‌آمیز هستند. ترجیح می‌دهم یک توافق هسته‌ای صلح‌آمیز و قابل‌راستی‌آزمایی داشته باشیم که به ایران اجازه دهد به‌طور مسالمت‌آمیز رشد کند و شکوفا شود. باید فوراً روی این موضوع کار کنیم و وقتی توافق به امضا رسید، یک جشن بزرگ خاورمیانه‌ای برگزار کنیم. خداوند خاورمیانه را حفظ کند!»

آیت الله سید علی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا نیز در سالروز بیعت تاریخی همافران و کارکنان نیروی هوایی با امام خمینی در 19 بهمن 1357، در دیدار فرمانده و جمعی از کارکنان نیروی هوایی و پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به سخنان ترامپ گفتند: قبل از او هم دولت قبلی آمریکا که معاهده را پذیرفته بود، به آن عمل نکرد و تحریم‌های آمریکا که قرار بود برداشته شود، برداشته نشد و مسئله سازمان ملل هم همچون استخوانی لای زخم باقی ماند که همیشه مانند تهدیدی بر بالای سر ایران باقی بماند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای استفاده از تجربه «دو سال مذاکره و امتیاز دادن و کوتاه آمدن اما به نتیجه نرسیدن» را ضروری برشمردند و افزودند: آمریکا همان معاهده را با وجود نقص‌هایی که داشت نقض کرد و از آن خارج شد. بنابراین، مذاکره با چنین دولتی غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است و با آن نباید مذاکره کرد.

ترامپ در حالی سخن از مذاکره و توافق می کند که در 18 اردیبهشت 1397 (8 می 2018) از توافق هسته ای با ایران خارج شد. ایران همواره اعلام کرده که آماده مذاکره برای دفاع از حقوق هسته ای خود است اما این واشنگتن است که به تعهدات خود پایبند نبوده و توافقی که مورد تایید تمامی قدرت های جهانی و نهادهای بین المللی بوده است را در گذشته، زیرپا گذاشت و از آن خارج شد.

استقبال آمریکا از اقدام اف‌ای‌تی‌اف علیه ایران

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟