نمایش سه فیلم توقیف‌شده در جشنواره فجر/ از «قاتل و وحشی» تا «رکسانا»

پس از رفع توقیف از سه فیلم که به دلایل مختلف برای مدت زمان طولانی از اکران محروم بودند، زمان نمایش این آثار در جشنواره فیلم فجر مشخص شد.
نمایش سه فیلم توقیف‌شده در جشنواره فجر/ از «قاتل و وحشی» تا «رکسانا»

به گزارش پارسینه، به این ترتیب، فیلم «رکسانا» به کارگردانی پرویز شهبازی روز چهارشنبه، 17 بهمن‌ماه در سانس ویژه به نمایش درمی‌آید. همچنین فیلم «پیر پسر» به کارگردانی اکتای براهنی روز جمعه، 19 بهمن‌ماه نمایش داده خواهد شد.

فیلم «قاتل و وحشی» به کارگردانی حمید نعمت‌الله نیز روز یکشنبه، 21 بهمن‌ماه در جشنواره نمایش داده خواهد شد. این فیلم که به مدت پنج سال به دلیل نقش‌آفرینی متفاوت لیلا حاتمی در آن توقیف شده بود، یکی از فیلم‌های مورد انتظار جشنواره امسال است.

دیگران چه می خوانند:

لیلا حاتمی، امین حیایی، شهرام حقیقت‌دوست، ستاره اسکندری و عزت‌الله رمضانی‌فر در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

نمایش سه فیلم توقیف‌شده در جشنواره فجر/ از «قاتل و وحشی» تا «رکسانا»

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟