به نقل از فرارو؛ تاس کباب این غذای لذیذی که در اکثر سفرههای ما هم پیدا میشود اصالتی اصفهانی دارد.
به گزارش وقت صبح، خوردن تاس کباب در شهر اصفهان طعم دیگری دارد و میتواند یک وعده غذایی خوشمزهای باشد که در اکثر رستورانهای اصفهان میتوانید آن را پیدا کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت راسته گوسفند 500 گرم
دنبه گوسفند 100 گرم
پیاز 2 عدد بزرگ
هویج 2 عدد
به (اختیاری) 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیر 1 حبه
چوب دارچین 1 تکه
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
آبغوره 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه تاس کباب ساده
پیاز را پوست میگیریم و پس از شستشو به صورت حلقهای نازک و یکدست خرد میکنیم.
در این مرحله یک قابلمه مناسب را با روغن به خوبی چرب میکنیم.
سپس پیاز حلقه شده را در کف قابلمه میچینیم.
حالا کمی ادویه مخلوط روی پیازها میپاشیم. در ادامه گوشت را خرد میکنیم.
به صورت یکدست روی پیازها میچینیم.
حالا مقداری ادویه روی گوشت میپاشیم.
دنبه را به همراه سیر و چوب دارچین روی گوشت قرار میدهیم.
حالا هویج را پوست گرفته و به صورت حلقهای خرد میکنیم.
سپس روی مواد به صورت یکدست میچینیم.
مقدار ادویه روی هویج میریزیم.
سپس گوجه فرنگیها را به صورت حلقهای خرد میکنیم و آنها را نیز روی هویج میچینیم.
روی گوجه فرنگیها هم کمی ادویه میپاشیم. حالا سیب زمینیها را پوست میگیریم.
سپس آنها را نیز به صورت ورقهای خرد میکنیم و روی گوجه فرنگیها میچینیم.
در ادامه کمی ادویه را روی سیب زمینیها میپاشیم. در ادامه بهها را نیز پوست گرفته و به صورت ورقهای نازک خرد میکنیم.
بهها را نیز روی سیب زمینیها قرار داده و باقیمانده ادویه را روی آنها میریزیم.
یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن اضافه میکنیم.
پس از اینکه روغن داغ شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه میکنیم.
کباب کوبیده یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی است که کمتر کسی را میتوانیم بیابیم که عاشق این کباب خوشمزه نباشد.
حالا رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت میدهیم تا کاملا سرخ شود.
سپس زعفران دم کرده را به همراه آبغوره و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم.
در ادامه ترکیب رب گوجه فرنگی را روی مواد تاس کباب میریزیم.
در این مرحله قابلمه حاوی مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و اجازه میدهیم مواد با آب خودشان به آرامی بپزند.
0 دیدگاه