طرح علمی تخیلی چین برای ساخت یک ناو جنگ بی‌رقیب

فرمانده ارشد و دانشمند نیروی دریایی چین در مقاله‌ای که با تازگی منتشر کرده از طرحی برای ساخت یک ابرناو که شبیه کشتی‌های فضایی «جنگ ستارگان» است پرده برداشت.
طرح علمی تخیلی چین برای ساخت یک ناو جنگ بی‌رقیب

به گزارش «پارسینه»، دریاسالار ما ویمینگ، دانشمند، پژوهشگر و توسعه دهنده ارشد نیروی دریایی چین با انتشار مقاله‌ای در یک نشریه تخصصی طرحی از یک ناو جنگی آینده‌نگرانه را فاش کرد که انقلابی در نبرد دریایی ایجاد می‌کند.


او ادعا می‌کند که این ناو با هر ناو دیگری در جهان متفاوت و مملو از فناوری‌ها و قابلیت‌های جدید است.

به گفته ما، این کشتی آینده‌نگرانه، تشکیلات دریایی و جنگ‌های دریایی متعارف را که طی بیش از یک سده توسعه پیدا کرده اند، به چالش می‌کشد.

در حال حاضر، نبرد دریایی در سراسر جهان، از جمله ناوگروه‌های هواپیمابر، پیچیده است، زیرا آن‌ها باید چندین کار را انجام دهند و این مسئله هماهنگی را دشوار می‌کند. ساخت، مدیریت و بهره برداری از این کشتی‌ها نیز بسیار پرهزینه است.

ما و همکارانش در این مقاله ذکر کردند که این ناو چینی شبیه فیلم «جنگ ستارگان»، وظایف یک ناوگان کامل را انجام می‌دهد.

سنگ بنای این ابرکشتی یک سامانه درگیری جدید با سلاح‌های الکترومغناطیسی و یک سیستم الکتریکی قوی خواهد بود که از انرژی هسته‌ای قدرت می‌گیرد.

او همچنین یک تصویر کامپیوتری از این کشتی جنگی را در این مقاله اضافه کرده که نشان می‌دهد توانایی حمل تعدد زیادی هواپیما را دارد، اما بسیار متفاوت از یک ناو هواپیمابر سنتی به نظر می‌رسد.

دیگران چه می خوانند:

طرح علمی تخیلی چین برای ساخت یک ناو جنگ بی‌رقیب

در حال حاضر، چندین ناو هواپیمابر از انرژی هسته‌ای استفاده می‌کنند. با این حال، معمولا سیستم‌های الکتریکی آن‌ها وظیفه تامین نیروی محرکه کشتی و سایر سیستم‌ها را انجام می‌دهد. از این رو، هدف اصلی آن‌ها ارائه پشتیبانی هوایی برای عملیات و عدم شرکت در نبرد مستقیم است.

این ابرناو چینی همچنین دارای سلاح‌های الکترومغناطیسی مانند ریلگان ها، سلاح‌های لیزری، تفنگ‌های پیچه ای، مایکروویو‌های پرقدرت و سکوی پرتاب موشک خواهد بود.

این مقاله می‌گوید که فناوری پیشرفته، انرژی حاصل از منبع انرژی کشتی را به انرژی الکترومغناطیسی مورد نیاز برای کار با این سلاح‌ها تبدیل می‌کند. از این رو، به کشتی اجازه می‌دهد تا از خود در برابر حملات هوایی دفاع کند، درگیر جنگ ضد زیردریایی، مقابله با موشک‌ها و حمله به اهداف دریایی و زمینی باشد.

با وجود ین، در حال حاضر، انرژی هسته‌ای نمی‌تواند به عنوان یک سلاح در جنگ‌های سنتی استفاده شود.

این مقاله همچنین توضیح می‌دهد که برای مثال، ریلگان‌های الکترومغناطیسی، برد طولانی دارند و می‌توانند اهدافی را با سرعت 7 برابر سرعت صوت در فضای نزدیک هدف قرار دهند.

موشک‌های روی کشتی به‌طور خودکار بارگیری می‌شوند و سرعت بیشتری دارند که اجازه می‌دهد تعداد بیشتری موشک نسبت به توان موشکی دشمن شلیک شود.

تفنگ‌های پیچشی مهمات زیرسطحی مختلفی را شلیک می‌کنند و حمله و قابلیت‌های دفاعی کشتی جنگی را افزایش می‌دادند.

سلاح‌های لیزری و امواج مایکروویو پرقدرت به این ابرکشتی اجازه می‌دهند تا دشمنان خود را با دقت هدف قرار دهد و به طور همزمان با چندین هدف در یک منطقه وسیع مقابله کند.

این ابر کشتی به دلیل عرضه بی‌نهایت انرژی هسته‌ای و سیستم پیشرفته مدیریت انرژی آن غیرقابل توقف خواهد بود.

در این مقاله اشاره شده است که رادار‌های قدرتمند با حسگر‌های آن، دشمنان را از فاصله بسیار دورتری شناسایی می‌کنند.

تیم محققان ما ویمینگ مشخص نکرده اند که این ابرکشتی جنگی چه زمانی ساخته می‌شود، اما آن‌ها به صراحت اعلام کردند که چین مصمم است به زودی این ایده را از علم به دنیای واقعی منتقل کند.

طرح علمی تخیلی چین برای ساخت یک ناو جنگ بی‌رقیب

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟