ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه در آغاز نشست خبری امروزش با خبرنگاران داخلی و خارجی با توجه به در پیش بودن اعیاد شعبانیه فرا رسیدن روز پاسدار وجانباز را تبریک گفت. سخنگوی وزارت خارجه در بخشی از این نشست گفت: کنفرانس موسوم به کنفرانس امنیتی مونیخ، امسال به نام امنیت برگزار شده است، اما به کام جنگ و جنگ طلبان تشکیل شده است.
ایسنا نوشت: وی با انتقاد از مقامات برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ به خاطر عدم دعوت از کشورهایی همچون ایران و روسیه گفت: آنها مرتکب اشتباه بزرگی شدند و مانع مطرح شدن دیدگاههای متفاوت به ویژه متفاوت با نظرات دولت آمریکا که به دنبال یکجانبهگرایی است، شدند.
کنعانی با بیان اینکه مقامات برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ در واقع با این تصمیم خود فرصت را به جنگ طلبان دادند و امیدواریم آنها سال آینده این اشتباه را جبران کنند، گفت : آنها از دیگر سو به جای دعوت از نمایندگان جمهوری اسلامی ایران، تریبون را به افراد معلومالحال و بیهویتی دادند که نگاه ملت ایران به آنها روشن و واضح است.
0 دیدگاه