روش های ساده و موثر برای گرفتن تلخی لیمو عمانی

تیتر اقتصادی: برای گرفتن تلخی لیمو عمانی روش‌های زیادی مانند جدا کردن هسته‌های درون آن، جوشاندن لیمو عمانی و یا خیساندن آن‌ها در آب ولرم وجود دارد.
روش های ساده و موثر برای گرفتن تلخی لیمو عمانی
به گزارش تیتر اقتصادی:   لیمو عمانی یکی از طعم دهنده‌های پر کاربرد بوده که در طبخ برخی از غذا‌های ایرانی مانند خورشت قیمه و قرمه سبزی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این میوه خشک دارای خواص فراوانی است. با این حال، استفاده نا صحیح از آن ممکن است باعث ایجاد تلخی در غذا شود، چرا که در هنگام خشک کردن و تخمیر لیمو عمانی به آن ترکیبات تلخ مزه‌ای افزوده می‌شود. در این مقاله به بیان روش‌هایی برای گرفتن تلخی لیمو عمانی خواهیم پرداخت.

گرفتن تلخی لیموعمانی

 

دیگران چه می خوانند:
 

روش‌های گرفتن تلخی لیمو عمانی


با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید تا حد زیادی مانع از ورود تلخی لیمو عمانی به غذا شوید:

۱. خارج کردن هسته یا تخم لیمو عمانی


از آنجایی که درصد بالای از تلخی لیمو عمانی به تخم‌های آن مربوط می‌شود، بنابراین برای جلوگیری از تلخ شدن غذا بهتر از قبل از استفاده از لیمو عمانی، تخم‌ هسته‌های آن‌ خارج شود. برای این کار لیمو عمانی را شکسته و سپس با چاقو تخم‌های آن را خارج کنید.

 

۲. خیساندن لیمو عمانی در آب ولرم


برخی از انواع لیمو عمانی با وجود خارج کردن هسته هایشان باز هم طعم تلخی در خود دارند. برای گرفتن تلخی آن‌ها می‌توانید لیمو‌ها را برای مدت نسبتاً کوتاهی در آب ولرم خیسانده و سپس آن‌ها را بشویید و در غذا بریزید.

۳. جوشاندن لیمو عمانی


یکی دیگر از روش‌های گرفتن تلخی لیمو عمانی، جوشاندن آن در آب برای چند دقیقه و دور ریختن آب آن است. پس از این کار می‌توانید از لیمو‌های جوشیده شده در غذا استفاده کنید.

گرفتن تلخی لیموعمانی

روش های ساده و موثر برای گرفتن تلخی لیمو عمانی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟