روایت وزیر کشور از برخورد قانونی با بدپوششی های نامتعارف

تیتر اقتصادی: احمد وحیدی گفت: مواجهه با بدپوششی های نامتعارف و عدول هنجارشکنانه از حجاب که یک ارزش دینی و ملی است، الزام قانونی دارد که در چارچوب قوانین و با روش های مناسب به عنوان مکمل اقدامات فرهنگ ساز صورت می گیرد.
روایت وزیر کشور از برخورد قانونی با بدپوششی های نامتعارف
به گزارش تیتر اقتصادی:   به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی وزیر کشور در پاسخ به پرسش خبرنگاری گفت: مواجهه با بدپوششی های نامتعارف و عدول هنجارشکنانه از حجاب که یک ارزش دینی و ملی است، الزام قانونی دارد که در چارچوب قوانین و با روش های مناسب به عنوان مکمل اقدامات فرهنگ ساز صورت می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: تلاش دشمنان فرامرزی برای مقابله با حجاب و عفاف، تلاش برای محروم کردن مردم از این سرمایه گرانبهاست.

وزیر کشور تاکید کرد: در کنار وظیفه همگانی در ترویج عفاف و حجاب دستگاهها نیز باید ماموریت خود را در این موضوع انجام دهند.

دیگران چه می خوانند:
 

روایت وزیر کشور از برخورد قانونی با بدپوششی های نامتعارف

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟