شمانیوز نوشت: حسین خانی بیک به آلزایمر مبتلا شد. حسین خانی بیک بازیگر مشهور ایرانی مدتی است به بیماری مبتلا شده است. حسین خانی بیک در تعداد زیادی از فیلم های سینمایی ایفای نقش کرده است.
حسین خانی بیک چهره نامآشنای بازیگری مدتی است از سینما و تلویزیون دور شده؛ همچون فرامرز صدیقی و محمد کاسبی که در بستر بیماریاند. مدتها بود برای گفتوگو با این بازیگر چه به بهانه سریالهای مناسبتی همچون «مختارنامه» و «شب دهم» و چه سالهای کمکاری در عرصه بازیگری از راههای مختلفی استفاده میکردیم که این اتفاق نیفتاد.
خانیبیک در سالهای فعالیت بازیگری هم خیلی علاقهمند به برنامه زنده و گفتوگوهای رسانهای نبوده است. بازیگری که در سریال «مختارنامه» نقش ایاس بن مضارب سردسته شرطههای کوفه را بازی کرد و در کنار نقشِ ارزشمند در «شب دهم» کارهای ماندگاری را از خودش به جای گذاشت.
بسیاری از قدیمیهای این عرصه سالها از فضای تلویزیون و سینما دورند هرکدام به هر دلیلی؛ اما ملاقات انجمن بازیگران خانه سینما مشخص کرد که حسین خانیبیک به آلزایمر مبتلا شده است. پیگیریهای خبرنگار تسنیم نشان میدهد این بازیگر حتی در شناخت افراد محیط پیرامونی خودش به غیر از همسرش، دچار مشکل است.
شاید مخاطبین بازیگر 82 ساله سینما و تلویزیون را به عنوان بازیگر سریال «روزگار جوانی» و چند مجموعه نمایشی دیگر را به یاد بیاورند اما او به دلیل علاقه شدیدی که به تئاتر داشته او را آچار فرانسه اداره تئاتر هم میدانستند. در میان آثار او فیلمهای سینمایی «غریبانه»، «دیپلمات» و فارغ از مختارنامه و چند نوستالژی دیگر، سریالهای تلویزیونی همچون «پلیس جوان»، «همه فرزندان من»، «روشنتر از خاموشی» و چند مجموعه دیگر نیز به چشم میخورد.
کوروش سلیمانی پس از ملاقات با حسین خانیبیک ضمن اعلام ابتلای این بازیگر پیشکسوت به بیماری آلزایمر نوشته است: "امروز افتخار یافتیم که مهمان منزل پرمهرِ استاد حسین خانی بیک باشیم و به نمایندگی از انجمن صنفی بازیگران سینما، بنده همراه با عزیزان خانم فریبا کوثری، پژمان بازغی و کامبیز دیرباز به عیادت ایشان برویم. سودابه خانم همسر بزرگوار و دختران با محبت ایشان با مهربانی بسیار پذیرای ما شدند و بعد از اینکه جویای احوال شدیم، از روند شکل گیری بیماری ایشان گفتند که از بعد از سریال «مختارنامه» و از سال92 آغاز شد.
سودابه خانم میگفتند نمیدانم چرا حسین که زندگی سالمی داشته، اهل کوه و ورزش بود و کتاب و شعر شاعران بسیاری را ازبر بوده و پیوسته غزل و تصنیف برای جمع میخوانده، باید چنین درگیر این بیماری شود. این داستان غمانگیز به مرور پیش رفته و بعد از کرونای ایشان شدت یافته است.
0 دیدگاه