چهار فصل بودن کشورمان این امکان را فراهم کرده که در تمام نقاط کشور در هر زمانی که اراده کنیم، بتوانیم مواد غذایی مورد نیاز برای پخت و پز را در دسترس داشته باشیم.
خورشت به
آماده سازی: نیم ساعت
پخت: یک ساعت
تعداد : 4 نفر
مواد لازم:
گوشت:400 گرم
پیاز متوسط: یک عدد
میوه به :300 گرم
آلو خورشتی: 10 تا 12 عدد
شکر و آبلیموی تازه : هر کدام یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
لپه:دو سوم لیوان
زعفران دم کرده: یک سوم لیوان
روغن: به میزان لازم
دارچین، پودر سیر و نمک: به میزان لازم
زردچوبه: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
1.پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود.
2. گوشت ها در اندازه های متوسط خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. سپس پودر سیر و فلفل سیاه و در ادامه زردچوبه بیفزایید و تفت دهید.
3. داخل گوشت یک لیتر آب بریزید تا بپزد. سپس رب گوجه فرنگی را کمی با روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
4. به را درشت خرد کنید. سپس هراه آلو بخارا و دارچین به گوشت اضافه کنید تا بپزند. وقتی خورش شما جا افتاد، مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید. بعد از نیم ساعت خورش را از روی حرارت بردارید.
نکته: خورش به، معمولا با گوشت گوسفندی و گوساله تهیه میشود، اما میتوان با گوشت بوقلمون و مرغ یا حتی کاملا گیاهی بدون گوشت تهیه کرد.
0 دیدگاه