رستوران ها چه ادویه ای در آبگوشت می ریزند ؟

ادویه آبگوشت از نکات مهمی است که برای تهیه یک آبگوشت خوشمزه و بی نظیر باید رعایت شود؛ در این مطلب طرز تهیه ادویه آبگوشت را آورده ایم تا بتوانید غذای سنتی بی نظیری بپزید.
رستوران ها چه ادویه ای در آبگوشت می ریزند ؟

به گزارش پارسینه به نقل از نمناک، آبگوشت یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار ایرانی است که طرز تهیه آن نکات خاصی دارد. مهم ترین نکته در خوشمزه شدن این غذا استفاده از ادویه های مناسب است.

طرز تهیه ادویه آبگوشت برای زیر و رو شدن مزه غذایتان

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلفی نظیر گوشت و حبوبات و … پخته می شود. برای تهیه یک آبگوشت خوشمزه و بی نظیر نکات زیادی را باید رعایت کنید، یکی از اصلی ترین رازهای خوشمزگی آبگوشت به استفاده از ادویه در طبخ این غذای محبوب مربوط می شود.

دیگران چه می خوانند:

استفاده از ادویه آبگوشت باعث می شود بوی چربی گوشت از بین رفته و عطر دلپذیری بگیرد. در ادامه طرز تهیه ادویه آبگوشت را آورده ایم تا بتوانید غذای سنتی بی نظیری طبخ نمایید.

مواد لازم برای تهیه ادویه آبگوشت

زردچوبه 5 قاشق سوپ خوری

تخم گشنیز 5 قاشق سوپ خوری کوبیده شده

برگ پیازچه خشک شده 4 قاشق سوپ خوری

زیره سبز 3 قاشق سوپ خوری

شنبلیله خشک 3 قاشق سوپ خوری

فلفل سیاه 2 قاشق سوپ خوری

زیره سیاه 1 قاشق سوپ خوری

آرد گندم سبوس دار 500 گرم

پیاز 1 کیلو

دستور تهیه ادویه آبگوشت

درون یک ماهیتابه آرد گندم را بریزید و بر روی اجاق گاز بگذارید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

مقداری نمک به آرد گندم اضافه کنید و آن را به خوبی با آرد گندم هم بزنید تا یکدست شوند.

ماهیتابه را از روی اجاق گاز بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

ادویه ها را به خوبی پودر کنید و داخل آرد و نمک بریزید.

پیازها را پوست گرفته و بشویید و با اندازه بزرگ چرخ کنید.

پیازها را به ظرف آرد گندم اضافه کنید.

خمیر را بر روی یک پارچه تمیز قرار دهید و تا خشک شود.

خمیر را برای استفاده پودر کنید و هنگام پخت به آبگوشت اضافه کنید.

نکته:

1- میزان زردچوبه برای تهیه ادویه آبگوشت باید طوری باشد که خمیر به دست آمده رنگ طلایی به خود بگیرد.

2- برای تهیه ادویه آبگوشت به روشی دیگر می توانید ادویه هایی مانند دانه فلفل سیاه 1 قاشق غذا خوری، زیره سبز 1/2 قاشق چای خوری، زیره سیاه 1 قاشق چای خوری، دانه گشنیز 1/2 قاشق غذا خوری، پودر لیمو عمانی نصف قاشق غذا خوری، پودر دارچین 1/4 قاشق غذا خوری، زردچوبه نصف قاشق غذا خوری را پودر و با هم ترکیب کنید و در یک شیشه دردار بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

رستوران ها چه ادویه ای در آبگوشت می ریزند ؟

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟