خالدآبادی در آستانه خداحافظی از استقلال!

دروازه بان استقلال قصد دارد جایی باشد که بیشتر فرصت بازی پیدا کند و به همین دلیل هم در پایان فصل قصد جدایی از این تیم را دارد.
خالدآبادی در آستانه خداحافظی از استقلال!

به گزارش پارسینه، محمدرضا خالدآبادی در پایان فصل قصد جدایی از استقلال را دارد و دوست دارد به تیمی برود که به عنوان دروازه بان اول بازی کند تا به 2 فصل نیمکت نشینی اش پایان بدهد.

محمدرضا خالدآبادی اول فصل گذشته به عنوان دروازه بان اول تیم امید با استقلال قرارداد امضا کرد اما در طول 2 فصل فقط در 2 بازی برابر تراکتور و ذوب آهن برای آبی ها بازی کرده و در سایر بازی ها نیمکت نشین بوده است.

دیگران چه می خوانند:

این انتقال می‌تواند برای استقلال چالش‌برانگیز باشد، چرا که اگر خالدآبادی را از دست بدهد، باید به دنبال گزینه‌ای جدید برای تقویت دروازه باشد. از طرفی، این فرصت برای خالدآبادی وجود دارد تا در تیمی دیگر به بازیابی فرم خود بپردازد و شانس بیشتری برای نشان دادن توانایی‌هایش داشته باشد.

خالدآبادی قبل از حضور در استقلال به عنوان یکی از پدیده های لیگ برتر شناخته می شد و حالا باید دید آیا او فصل آینده می تواند به روزهای خوبش برگردد یا نه.

خالدآبادی در آستانه خداحافظی از استقلال!

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟