طرز تهیه متفاوت ترین شیرینی کنجدی با ذغال اخته+ فیلم / پخت شیرینی کنجدی سریع و ساده فقط در ۱۵ دقیقه

این شیرینی های کنجدی لطیف و خوشمزه طی ۱۵ دقیقه آماده می شوند.
طرز تهیه متفاوت ترین شیرینی کنجدی با ذغال اخته+ فیلم / پخت شیرینی کنجدی سریع و ساده فقط در ۱۵ دقیقه

به گزارش پارسینه، شیرینی کنجدی یک شیرینی خوشمزه و سنتی ایران است که طرز تهیه ساده و سریعی دارد. این شیرینی به دلیل وجود کنجد، بسیار مقوی بوده و بسیاری از عناصر معدنی مفید برای بدن را در خود دارد.

این شیرینی کنجدی به دلیل نداشتن شیر، برای افرادی که حساسیت معده و روده دارند، بسیار مناسب است.

دیگران چه می خوانند:

مراحل پخت شیرینی کنجدی 

کنجدها را در تابه ای که از قبل گرم شده بریزید و تفت دهید تا قهوه ای و طلایی شوند. اجازه دهید کمی خنک شود.

در یک کاسه تخم مرغ و شکر را اضافه کنید. 

کره نرم شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. کنجد تفت داده شده را اضافه کنید و هم بزنید.

آرد، بکینگ پودر و کمی نمک را اضافه کنید. خمیر را ورز دهید.

در صورت تمایل زغال اخته خشک را اضافه کرده و مخلوط کنید.

کوکی ها را شکل دهید و روی سینی فر با کاغذ فر قرار دهید.

سینی شیرینی کنجدی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) قرار دهید.

بگذارید کمی خنک شود و نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کنجدی :

200 گرم کنجد 

یک عدد تخم مرغ 

100 گرم شکر 

75 گرم کره 

100 گرم آرد 

یک قاشق چایخوری بکینگ پودر 

کمی نمک

75 گرم زغال اخته خشک ( اختیاری)

 

طرز تهیه متفاوت ترین شیرینی کنجدی با ذغال اخته+ فیلم / پخت شیرینی کنجدی سریع و ساده فقط در ۱۵ دقیقه

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟