به گزارش پارسینه، شیرینی کنجدی یک شیرینی خوشمزه و سنتی ایران است که طرز تهیه ساده و سریعی دارد. این شیرینی به دلیل وجود کنجد، بسیار مقوی بوده و بسیاری از عناصر معدنی مفید برای بدن را در خود دارد.
این شیرینی کنجدی به دلیل نداشتن شیر، برای افرادی که حساسیت معده و روده دارند، بسیار مناسب است.
مراحل پخت شیرینی کنجدی
کنجدها را در تابه ای که از قبل گرم شده بریزید و تفت دهید تا قهوه ای و طلایی شوند. اجازه دهید کمی خنک شود.
در یک کاسه تخم مرغ و شکر را اضافه کنید.
کره نرم شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. کنجد تفت داده شده را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد، بکینگ پودر و کمی نمک را اضافه کنید. خمیر را ورز دهید.
در صورت تمایل زغال اخته خشک را اضافه کرده و مخلوط کنید.
کوکی ها را شکل دهید و روی سینی فر با کاغذ فر قرار دهید.
سینی شیرینی کنجدی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) قرار دهید.
بگذارید کمی خنک شود و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کنجدی :
200 گرم کنجد
یک عدد تخم مرغ
100 گرم شکر
75 گرم کره
100 گرم آرد
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
کمی نمک
75 گرم زغال اخته خشک ( اختیاری)
0 دیدگاه