پیروانی به صحبت‌های گل محمدی درباره جادوگری در پرسپولیس واکنش نشان داد

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که گل‌محمدی توضیح داد و اصلاً پیشنهاد جادوگری مربوط به زمان من نبوده و برای سال ۹۱ بوده است.
پیروانی به صحبت‌های گل محمدی درباره جادوگری در پرسپولیس واکنش نشان داد
دیگران چه می خوانند:

به گزارش پارسینه و به نقل از مشرق، افشین پیروانی سرپرست باشگاه پرسپولیس پس از شکست مقابل شمس آذر در هفته بیست و چهارم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: ابتدا یک عذرخواهی بابت باخت می‌کنم. به تیم شمس آذر تبریک می‌گویم. متاسفانه زمان بدی باختیم و تلاش می‌کنیم که در بازی‌های بعد جبران کنیم.

او درباره صحبت‌های اخیر یحیی گل‌محمدی سرمربی سابق پرسپولیس درباره جادوگر گفت: گل‌محمدی توضیح داد و اصلاً مربوط به زمان من نبوده است. 2 بار به من زنگ زد که برای سال 91 بوده است. آن زمان من سرپرست و مدیر تیم نشده بودم. در مجموع خود گل‌محمدی بهتر می‌تواند توضیح بدهد. فقط چون اسمی از من نیامده است، تعجب می‌کنم کمیته اخلاق چگونه من را روز بازی‌مان خواسته است.
 
سرپرست پرسپولیس افزود: از کمیته اخلاق خواهش می‌کنم به هر طریقی پیگیری و رسانه‌ای کند که چه شخصی، چه زمانی و کجا بوده است. گل‌محمدی و من زمانی که همکار بودیم به دنبال فوتبال پاک بودیم و پرداختن به این حرف‌ها قشنگ نیست.
 
پیروانی درباره شرایط پرسپولیس در ادامه فصل بیان کرد: مقداری کارمان سخت شد، اما با امید زنده هستیم و تلاش می‌کنیم تا در مسابقات بعد جبران کنیم.
 
او درباره اختلاف با مدیرعامل تیم حریف پس از پایان بازی گفت: زندی چه کسی است؟ مثل اینکه هر کجا گیر می‌کنند به ما ربط می‌دهند. اصلاً زندی را دیدم که بخواهم بحث کنم؟
 
سرپرست پرسولیس درباره عدم استقبال از سرمربی تیم حریف پس از پایان بازی عنوان کرد: اصل فوتبال را ول کردید. ما بازی را باختیم و اینکه کی حرف زده و چه کسی دست نداده، اتفاقات فوتبالی است.
 
پیروانی دربارع صحبت‌های خداداد عزیزی مدیر تیم تراکتور گفت: امروز نبردیم وگرنه خیلی حرف داشتم. ابتدا به خداداد عزیزی سمت جدیدش را تبریک می‌گویم. ایشان هفته قبل گفتند که پیروانی کاپیتان، دوست و همبازی من بوده در حالی که شما روز گذشته فقط چند دقیقه در خصوص پرسپولیس حرف زدید. در مجموع فوتبال است و اینکه بیرون زمین به هم بپریم فکر می‌کنم قشنگ نیست.
 
او در پاسخ به این سوال که خداداد عزیزی پس از جدایی از تیم ملی واکنش تندی علیه اظهارات بیرانوند داشت، اما در حال حاضر مواضعش کاملاً متفاوت شده است، گفت: این سوال را از ایشان بپرسید و ببینید آقای عزیزی چه جوابی دارند.
 
مدیر تیم پرسپولیس درباره استفاده برخی پیشکسوتان از ادبیاتی مانند "به کوری چشم‌شان برنده شدیم" گفت: همه هر نوع ادبیات و لفظ را بلد هستند. من باید به شما و هوادار و کسی که می‌بیند و بیننده است احترام بگذارم و اینکه هر حرف و کلمه‌ای را به کار ببرم قشنگ نیست. شاید خیلی‌ها ندانند که عزیزی یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ما بوده است و شاید نسل جدیدتر یادشان نباشد. شاید با سمتی که گرفته بخواهد از تیم‌شان دفاع کند. امروز باختیم و زیاد سرحال نیستم وگرنه من هم درباره تیم ملی، تیم حریف و اتفاقات خیلی بهتر و بیشتر می‌توانستم صحبت کنم. به تیم شمس آذر تبریک می‌گویم و زیاد حرفی نمی‌توانیم بزنیم.

پیروانی به صحبت‌های گل محمدی درباره جادوگری در پرسپولیس واکنش نشان داد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟