مهدی طارمی با مسکن مقابل لاتزیو بازی کرد

سرمربی اینتر گفت که مهاجم ایرانی نراتزوری با وجود مصدومیت در دیدار با لاتزیو به میدان رفته است.
مهدی طارمی با مسکن مقابل لاتزیو بازی کرد

به گزارش پارسینه به نقل از تسنیم، اینتر شب گذشته (سه‌شنبه) در مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی ایتالیا، در حضور 90 دقیقه‌ای مهدی طارمی با نتیجه 2 بر صفر بر لاتزیو غلبه کرد تا حریف میلان در بازی نیمه‌نهایی شود.

سیمونه اینزاگی پس از پیروزی نراتزوری گفت: بازی فوق‌العاده‌ای مقابل یک حریف سطح بالا ارائه کردیم. در نیمه دوم به چالش خوردیم، اما یکدستی خودمان را از دست ندادیم. با گل عالی آرناتوویچ از بن‌بست خارج شدیم و در نیمه دوم مجبور بودیم چینش تیم را تغییر دهیم.

دیگران چه می خوانند:

وی در مورد اینکه فرصت خوبی برای انتقام شکست مقابل میلان در فینال سوپرجام ایتالیا پیش رو دارد، تصریح کرد: بعداً در این باره فکر می‌کنیم. تمرکز ما قبل از مسابقه روی همان مسابقه است و حالا روی دیدار روز شنبه (مقابل ناپولی) تمرکز کرده‌ایم.

سرمربی اینتر با تمجید از شاگردان خود گفت: بازیکنان فوق‌العاده‌ای دارم و به اینکه مربی آنها هستم، افتخار می‌کنم. بحران بازیکن داشتیم؛ به‌ویژه در پُست وینگر. بازیکنان زیادی در بهترین شرایط خودشان نبودند، اما بازی کردند. داویده فراتسی و طارمی مصدومیت جدی داشتند و با مُسکن بازی کردند، اما هرگز در بازی کردن تردید نداشتند.

مهاجم تیم ملی ایران تاکنون هزار و 359 دقیقه در ترکیب اینتر به میدان رفته و موفق به ثبت سه گل و پنج پاس گل شده است.

مهدی طارمی با مسکن مقابل لاتزیو بازی کرد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟