طرز تهیه شیرینی قیطونی خانگی

با طرز تهیه شیرینی قیطونی خانگی همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی قیطونی خانگی

پخت شیرینی یکی از لذت بخش ترین کارها است که برای همه افراد جذابیت خاصی دارد. شیرینی های خانگی عطر و طعم ویژه ایی دارند که قابل مقایسه با هیچ نوع شیرینی دیگری نیست. شیرینی قیطونی یکی از این شیرینی های خانگی پرطرفدار است که به راحتی می توان آن را تهیه و در کنار خانواده نوش جان کرد. در ادامه دستور و طرز تهیه شیرینی قیطونی خاص و عالی را مشاهده می کنید.

شیرینی قیطونی یک شیرینی ساده اما بسیار خوشمزه و نرم است. این شیرینی همچون شیرینی نخودچی، از آرد نخودچی تازه تهیه می گردد اما در ترکیب آن از آرد برنج و آرد گندم نیز استفاده شده است. این شیرینی همچون شیرینی پادرازی، شیرینی مربایی، شیرینی آردی نارگیلی، شیرینی برنجی، شیرینی گردویی و… یکی از محبوب ترین شیرینی ها محسوب می گردد و جایگاه ویژه ایی بین کسانی دارد که عاشق طعم های خانگی تازه هستند. در ادامه این دستور فوق العاده را ملاحظه می نمایید.

دیگران چه می خوانند:

مواد لازم :

روغن جامد : 300 گرم

آرد سفید : 240 گرم

آرد برنج : 120 گرم

آرد نخودچی : 75 گرم

روغن مایع : 60 گرم

پودر قند : 300 گرم

پودر هل : یک قاشق چای خوری

گلاب : نصف تا یک لیوان

پودر نارگیل، پودر پسته و کنجد برای تزیین شیرینی

طرز تهیه شیرینی قیطونی :

پودر قند را الک کنید و به روغن جامد و روغن مایع اضافه نمایید و ابتدا ترکیب این سه ماده اولیه را با قاشق هم بزنید، بعد آن را به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید. سپس  پودر هل را نیز اضافه کنید. آردها را الک کرده و کم کم اضافه کنید و خمیر را با دست جمع کنید. خمیر بسیار لطیف و نرم می باشد. حال آن را به مدت یک ساعت در محیط (گرم نباشد) استراحت دهید. بعد از گذشت این زمان گلوله هایی به وزن تقریبا ده گرم از خمیر بردارید و گرد کنید. سپس آن را داخل گلاب انداخته و بعد در پودر دلخواه بغلطانید. شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 در طبقه وسط قرار دهید و بعد از 15 تا 20 دقیقه شیرینی شما آماده است.

نکات مهم :

با این مقدار مواد اولیه حدود 120 عدد شیرینی تهیه می شود.
به دلیل نرم بودن در زمان پخت ترک هایی روی شیرینی ایجاد می شود.
این شیرینی بسیار نرم است، پس بعد از اینکه کاملا خنک شد از سینی جدا کنید.
شیرینی قیطونی ماندگاری بالایی دارد و در ظرف در بسته تا چندین ماه نگهداری می شود.

شیرینی قیطونی به دلیل نرمی خاص و طعم بی نظیری که دارد بسیار پرطرفدار می باشد و انتخاب فوق العاده ایی برای عید نوروز محسوب می گردد، امیدواریم با دستور ارائه شده این شیرینی خوشمزه را بپزید و از طعم و عطر فوق العاده آن لذت ببرید.

منبع: هنر در خانه

طرز تهیه شیرینی قیطونی خانگی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟