احتمالا اکثر شما حداقل یک بار طعم بینظیر تهچین مرغ را چشیدهاید و یا حداقل اسم آن را شنیدهاید ولی شاید تعداد کمی از شما تهچین گردو و زرشک را بشناسید. ما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ته چین زرشک و گردو خوشمزه را به شما آموزش بدهیم تا با تهیه آن بتوانید تجربهای خوب از یک غذای جدید و لذیذ را برای خود و خانوادتان رقم بزنید.
مواد لازم:
برنج ایرانی آبکش شده
5 پیمانه
گوشت چرخ کرده گوسفندی 350 گرم
گردو نگین شده
1/2 پیمانه
زرشک 1 پیمانه
ماست چکیده زعفرانی 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 4 عدد
تخم مرغ کامل 1 عدد
پیاز 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده
به میزان لازم
نمك، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه ته چین گردو و زرشک
در طرز تهیه ته چین زرشک و گردو ابتدا پیاز را رنده کرده و در ماهیتابه سرخ کنید.
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
ادویه، زعفران، گردو، زرشک و مقداری از زعفران را به گوشت اضافه کرده و مخلوط کنید.
درب ماهیتابه را بگذارید و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید تا گوشت پخته شود.
ماست، تخم مرغها، زعفران و روغن مایع را درون ظرفی مخلوط کنید؛ سپس برنج آبکش شده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
کف قالب موردنظر را چرب کنید؛ نیمی از مواد ته چین را کف قالب ریخته و کمی فشرده کنید.
مواد گوشتی را به مواد ته چین اضافه کنید و مابقی مواد ته چین را درون قالب بریزید.
روی قالب را با فویل بپوشانید و و تعدادی سوراخ ریز روی فویل ایجاد کنید.
فر را با دمای 370 درجه سانتی گراد یا 175 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
حدود یک الی یک و نیم ساعت اجازه دهید تا ته چین پخته شود.
بعد از پخت، قالب را درون دیس یا ظرف مورد نظر برگردانید و با زرشک و ماست تزئین کنید.
برای تزئین میتوانید از خلال بادام و پسته نیز استفاده کنید.
اگر بخواهید ته چین را روی شعله گاز تهیه کنید، میتوانید ته چین را درون قابلمهای به مدت 45 دقیقه، دم بگذارید.
نکته مهم در طرز تهیه ته چین زرشک و گردو: سعی کنید حتما در تهیه این غذا از برنج ایرانی استفاده کنید تا غذایتان طعم لذیذتر و اصیلتری داشته باشد. پخت برنج ایرانی یک سری نکات دارد که اگر آنها را بشناسید و رعایت کنید، میتوانید در نهایت یک برنج خوب و اصولی بپزید.
0 دیدگاه