محمدرضا حسینیان: توسعه فرهنگ بیمه در کشور بسیار ضروری است

مجری مطرح تلویزیون گفت: توسعه فرهنگ بیمه در کشور بسیار ضروری است و اهمیت ویژه ای دارد.
محمدرضا حسینیان: توسعه فرهنگ بیمه در کشور بسیار ضروری است
دیگران چه می خوانند:

به گزارش روابط عمومی بیمه آرمان، سید محمدرضا حسینیان با توجه به اهمیت بالای فرهنگ سازی بیمه در سطوح مختلف جامعه توضیح داد: این روز‌ها بسیاری از راکبین موتور سیکلت متأسفانه بیمه ندارند و به دلایل مختلف از این امکان برخوردار نیستند.

وی اضافه کرد: همچنین بخش اعظمی از جامعه با خدمات بیمه‌ای و نحوه پرداخت حق بیمه خود آشنا نیستند که همین امر موجب سختیِ روند رو به رشد و نیز عدم توسعه فرهنگ بیمه در کشور می‌شود.

مجری با سابقه صدا و سیما در ادامه یادآور شد: مدیران ارشد در صنعت بیمه کشور باید به این نقطه اشتراکی برسند که سرعت تکنولوژی و همینطور عصر ارتباطات، هر روز بیشتر و بیشتر می‌شود و باید در این صنعت بزرگ، شاهد هوشمند سازی و صرفه جویی در وقت و زمان برای مشتریان خود باشیم.

حسینیان با حضور در بیمه آرمان و بازدید از دو طرح بیمه‌ای و محصول ملی «اینکس» و «پاوان»، در پایان یادآور شد: آینده خوبی را برای این شرکت در عرصه تجارت الکترونیک و همچنین عصر دیجیتال می‌توان متصور شد و جا دارد برای دستیابی به این مهم به خانواده بزرگ بیمه آرمان تبریک گفت.

محمدرضا حسینیان: توسعه فرهنگ بیمه در کشور بسیار ضروری است

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟