تحریم نقش پررنگی در اقتصاد ایران دارد

این روزها حال اقتصاد و کسب و کار مردم و حتی حال خود مردم چندان خوب و خوش نیست و فشار بر آنان مضاعف شده است.
تحریم نقش پررنگی در اقتصاد ایران دارد

باگذشت بیش از 18 ماه از آغاز به کار دولت سیزدهم، کاملاً روشن شده است که علیرغم ادعاهای از پیش مطرح شده، تحریم نقش پررنگی در اقتصاد ایران ایفا می‌کند و دولت جدید هم نتوانسته سایه آن را از سر کشور و ملک و ملت و اقتصاد بردارد.

حتی اگر قائل باشیم که می‌شود اثر تحریم‌ها را از بین برد، حداقل باید به این نتیجه دست یافته باشیم که با بضاعت مدیریتی موجود و روش‌هایی که تا به حال در نهاد تصمیم‌گیری کشور شاهدش بوده‌ایم نمی‌توان آن را محقق کرد و به آن دست یافت… بگذریم.

دیگران چه می خوانند:

این روزها حال اقتصاد و کسب و کار مردم و حتی حال خود مردم چندان خوب و خوش نیست و فشار بر آنان مضاعف شده است. از آزمون و خطا و تکرار روش‌های اشتباه و تجربه شده گذشته باید دست برداشت و از نگرانی رو به تزاید جماعت نسبت به گرانی و تنگی معیشت بیشتر مردم کاست./خبرآنلاین

تحریم نقش پررنگی در اقتصاد ایران دارد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟