مردم محلی قائن و یا بیرجند نوعی جیرجیرک با نام محلی تژق را مثل تخمه شور مصرف میکنند.
به گزارش پارسینه؛ تژق نوعی جیرجیرک مصرف خوراکی دارد و به عمل بودادن یا برشته کردن آن برجو گویند و به ذائقه مردم محلی طعم لذیذی هم دارد . مردم محلی قائن و یا بیرجند تژق را مثل تخمه شور و مصرف میکنند.
از آنجایی که این حشرات فقط در قسمتهای خاصی از بیابان وجود دارند،پیدا کردن آنها بسیار دشوار است اما به گفته بومیان به دلیل فواید دارویی بسیاری که دارند، مردم محلی و عشایری که به بیابانها مسلط هستند در خرداد ماه به کسب و کار شکار و فروش جیرجیرک مشغول میشوند.
0 دیدگاه