این غذا چند بیماری را درمان می کند!

یکی از سبزیجاتی که در فصل پاییز به بازار می‌آید اسفناج است. این سبزی منبع غنی ویتامین A,B۳,C، آهن و پتاسیم است که برای سلامت قلب، مغز، چشم و درمان یبوست، کم‌خونی، فشارخون بالا و دیابت مفید است.
این غذا چند بیماری را درمان می کند!

همشهری نوشت: برای گنجاندن این سبزی مفید در برنامه غذایی‌تان می‌توانید نرگسی اسفناج تهیه کنید. اگر روش طبخ آن را نمی‌دانید این مطلب را بخوانید.

مواد لازم:

اسفناج: نیم کیلوگرم

دیگران چه می خوانند:

پیاز: 2 عدد

تخم‌مرغ: 4 عدد

سیر: 4 حبه

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

تعداد نفرات: 3 نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: 30 دقیقه

مدت زمان پخت: یک ساعت

روش تهیه:

1. پیازها را خلالی خرد کرده و روی حرارت در روغن تفت دهید تا سبک شود.

2. فلفل و زردچوبه را به تابه اضافه کرده و همراه با پیاز تفت دهید تا عطر آنها را بگیرد، سپس حبه سیر را رنده کرده و همراه قارچ به تابه اضافه کرده و تفت دهید.

3. اسفناج‌ها را شسته و بعد از آبکش کردن خرد کرده و به تابه اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا آب آن کاملا کشیده شود.

4. به اسفناج‌ها به میزان لازم نمک اضافه کرده و شعله را زیاد کنید و مرتب هم بزنید تا آب اسفناج کاملا کشیده شود.

5. تخم‌مرغ‌ها را روی اسفناج شکسته و اجازه دهید تا با حرارت کم تخم‌مرغ‌ها پخته و سفت شوند.

نکته: در طول پخت اسفناج‌ها می‌توانید بر حسب سلیقه و به‌صورت اختیاری کمی آب نارنج یا رب انار ترش اضافه کنید.

این غذا چند بیماری را درمان می کند!

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟