طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی

تخم‌مرغ یکی از رایج‌ترین، در دسترس‌ترین و ارزان‌ترین مواد غذایی است که در تهیه انواع غذاها به‌کار می‌رود.
طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی

یکی از این غذاها اشکنه گوجه فرنگی است. اگر طرز تهیه این غذای خوشمزه و ساده را نمی‌دانید این مطلب را از دست ندهید.

مواد لازم:

دیگران چه می خوانند:

تخم‌مرغ:4 عدد

پیاز درشت: یک عدد

آرد: 2 قاشق غذاخوری

سیب‌زمینی متوسط: 2 عدد

گوجه فرنگی: 3 عدد

رب گوجه: یک قاشق غذاخوری

شنبلیله خشک: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان دلخواه

تعداد نفرات: 4 نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: 30 دقیقه

مدت زمان پخت: یک ساعت

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی

1. پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید سپس آرد را اضافه کنید.

2. گوجه و رب گوجه را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا بوی خامی رب گرفته شود.

3. سیب‌زمینی خردشده و شنبلیله را اضافه کرده و آب بریزید تا بجوشد سپس در قابلمه را ببندید.

4. وقتی سیب‌زمینی‌ها پخت و قوام آمد، به تعداد نفرات داخل قابلمه تخم‌مرغ بشکنید.

5. وقتی تخم‌مرغ‌ها بسته شد، اشکنه برای سرو آماده است.

نکته: زمانی که حرارت زیاد است و اشکنه در حال جوشیدن است تخم‌مرغ را اضافه نکنید.

منبع: روزنامه همشهری

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟