به گزارش پارسینه ، حمص یک غذای سنتی و کهن است که در گذشته ی خاورمیانه مخصوص اشخاص مهم و ثروتمند بود. کتیبه ها نشان می دهند که خاستگاه این خوراکی لذیذ به مصر برمی گردد.
در آن زمان از این غذا برای پاداش به سربازان صلاح الدین ایوبی استفاده می شد که در جنگ های صلیبی شرکت می کردند.
حمص یک وعده یا میان وعده ی خوشمزه ی تهیه شده از نخود، لیمو و انواع ادویه هاست که در مناطق خاورمیانه و مدیترانه میل می شود. در بسیاری از مناطق دیگر این غذا به صورت کنسروی یافت و میل می شود.

کالری و ارزش غذایی حمص
ارزش غذایی 2 قاشق حمص:
| املاح معدنی | ارزش غذایی |
| کالری | 44 |
| چربی کل | 2.5 گرم |
| پروتئین | 1.5 گرم |
| کربوهیدرات | 4.4 گرم |
| آهن | 0.3 میلی گرم |
| سدیم | 74 میلی گرم |
| کلسیم | 12 میلی گرم |
فعالیت های لازم برای سوزاندن کالری حمص
برای سوزاندن کالری حمص لازم از فعالیت های زیر را انجام دهید:
- 23 دقیقه دوچرخه
- 17 دقیقه دویدن
- 47 دقیقه پیاده روی
- 40 دقیقه نظافت

طرز تهیه حمص رژیمی
حمص از جمله پیش غذاهای محبوب و خوشمزه عربی است که سراشار از مواد مغذی است. حمص یک غذای کاملا گیاهی است که می تواند گزینه مناسبی برای افراد گیاهخوار و البته غیرگیاهخوار باشد.
مواد لازم :
- یک فنجان نخود پخته
- یک سوم لیوان آب نخود
- یک ق غ ارده
- یک ق چ روغن زیتون
- یک ق غ آبلیموترش تازه
- یک حبه سیر
- فلفل قرمز به میزان دلخواه و کمی نمک

طرز تهیه :
نخود را از شب قبل به مدت حداقل 12 ساعت در آب خیس کنید و یکی الی دوبار آب را عوض کنید. نخود را پخته و کمی از آب نخود را نگه دارد.
سپس یک فنجان نخودپخته را همراه آب نخود را در مخلوط کن یا غذاساز به خوبی مخلوط کنید و سپس ارده، روغن زیتون و سایر مواد را اضافه کنید و بعد از یک دقیقه میکس شدن حمص شما آماده است. حمص را می توانید به همراه سبزیجات خام یا حتی به صورت ساندویچ با سبزیجات میل کنید.
.gif)
.gif)







.gif)



0 دیدگاه